Barion Pixel

L-Style Gomu szár-rögzítő

Elérhetőség: 2 db készleten

Cikkszám: GOMU

Márka leírás

Az L-Style az egyik legdinamikusabban fejlődő darts kiegészítőket gyártó világmárka. Különleges, egyedi fejlesztéseikkel vívták ki sok professzionális versenyző bizalmát. Legismertebb termékeik a szár és toll kapcsolatát tökéletesítő eszközök.

2 db raktáron

Mennyiség

920 Ft

A Gomu az L-Style saját fejlesztése.

A Gomu növeli a szárak élettartamát, mert a legtöbb leeséssel járó vibrációt elnyeli, tompítja, így kevésbé törik el a szár a menet tövénél.

Bármilyen 2BA szárral használható.

Megakadályozza, hogy kilazuljon a szár a testben, úgy működik, mint az alumínium szárnál a gumigyűrű.

Egy Gomu egyszer használható, tehát ha cseréled a szárat, mert eltört, tönkrement, a Gomu nem tehető át másik szárra. A csomagban 2 szett, azaz 6db Gomu-t találsz.

Az L-Style termékeket olyan sztárok is használják, mint Paul Lim, Anastasia Dobromyslova, Toni Alcinas, Seigo Asada, Boris Koltsov, Michael Unterbuchner vagy épp Mikuru Suzuki.

Készlet, Adatok

Elérhetőség

Gyártó

  • Személyes átvétel irodánkban. (Bp. XI. Fehérvári út 108-112., H-CS:11-16., P:11-14.) Helyszíni fizetési lehetőség készpénz és banki átutalás.
  • Foxpost csomagautomatába szállítás díja egységesen 990 Forint. A szállítás időtartama átlagosan 2-3 nap.
  • A házhoz szállítás árai súly és célterület függvényében változnak, az aktuális rendeléshez tartozó díjat a pénztár oldalon találja. A szállítás időtartama átlagosan 1-2 munkanap.
  • Részletek a Szállítási információk menüpontban!
    Fel