Barion Pixel

Cégünk 2012-ben alakult családi vállalkozásként. A kezdeti próbálkozások után két évvel kezdtünk bele a webáruház üzemeltetésbe, ahol a kínálatban már a darts kiegészítők is megtalálhatóak voltak. Végül 2017-ben a vállalkozás a darts eszközök kereskedelmére és gyártására állt át.

Célunk az volt, hogy az addig itthon lényegében ismeretlen, de a világban meghatározó szerepet betöltő gyártókat hozzuk el a hazai játékosoknak. Ezért nyitottunk olyan tradicionális világmárkák felé, mint a Datadart, a holland Bull’s vagy az új-zélandi Shot. Cégünk hozta Magyarországra a McKicks, a Red Dragon, a Robson, a d’art9 vagy például az L-Style termékeit is. A legtöbb márkának a mai napig kizárólagos gyártói képviselete vagyunk.

Üzletünkben jelen pillanatban is több mint 30 darts márka termékeit találod meg.

Az elmúlt években sok projektben vettünk részt, melyek mind a hazai darts fejlődését segítették. Terveztünk darts termékeket külföldi márkáknak, nyilakat és kiegészítőket fejlesztettünk hazai játékosoknak, és személyesen kapcsoltuk össze a szegedi srácokat a holland szakemberekkel, hogy létrejöhessen a Scolia világsikere.

Több hazai játékost segítettünk nemzetközi szponzorációhoz, és cégünk elsőként juttatott magyar játékost teljes értékű nemzetközi darts márka támogatói szerződéséhez. Lakatos „Padlock” Gergely évek óta a holland Bull’s csapatának tagja, saját termékskálával.

Nagyon büszkék vagyunk Magyarország legelső önálló darts márkájára!

A Cinege darts közel egy éves előkészítés után, 2017 őszén mutatkozott be a közönségnek és rajongóinak hála, népszerűsége azóta is folyamatosan növekszik. A márka minden termékét Magyarországon tervezzük, hazai játékosok bevonásával, a gyártás pedig a világ legmagasabb színvonalával rendelkező üzemekben folyik, így a minőség valóban garantált.

A jelenleg is magyar családi tulajdonban levő vállalkozásunkkal arra törekszünk, hogy minden erőnkkel támogassuk a hazai darts sport fejlődését, és segítsük az itthoni játékosok nemzetközi megjelenését, elismerését.

Köszönjük, hogy Te is megtisztelsz minket bizalmaddal!

Fel