Barion Pixel

Deal a Dart kártyajáték

Elérhetőség: 1 db készleten

Cikkszám: BU-69981

Márka leírás

Az eredeti holland Bull’s márkát 1979-ben alapították, és termékeiket azóta folyamatosan fejlesztik. Hazájukban a darts igazi nemzeti sport, a Bull’s pedig igazi mindenes a játék területén. Kínálatában az olcsó, könnyen elérhető termékek és a csúcsminőségű, speciális eszközök is megtalálhatóak. Legyél Te is a Bull’s család tagja!

1 db raktáron

Mennyiség

2.190 Ft

Unod már a hagyományos darts játékokat? Vagy csak kipróbálnál a barátokkal, rokonokkal valami újat, valami izgalmasat? Esetleg Te is azzal küzdesz, hogy a családodat sehogy sem tudod rávenni a darts játékra? A megoldás lehet ez a speciálisan darts játékra kitalált kártyapakli, mellyel számtalan új és vidám játékot próbálhattok ki.

A kártyajáték segítségével könnyen és játékosan tudod megtanulni a darts kulcsfontosságú matematikai alapjait.

Könnyű társasjátéktól a kő kemény edzésig, bármilyen játékmódot megtalálsz a pakliban.

  • 69 kártyalap
  • papír alapanyag

A játékleírásokat INNEN letöltheted.

DEAL A DART

Bull’s kártyajáték

A „Deal a Dart” egy merőben új megközelítése a darts játéknak. Kifejezetten darts játékosok részére fejlesztett ki a Bull’s.

A lapok pontszámok alapján három csoportra osztottak. Simpla, dupla és tripla lapok alkotják a paklit.

A játék elkezdéséhez és befejezéséhez az adott játék leírása szerint, a dupla pontértékű lapok használhatóak. A „Bull 25” lap nem dupla pontértéknek számít. A „Bull’s Eye 50” dupla pontértékű. A pakli 3x22db pontértékes lapot és 3db Jokert tartalmaz. A lap pontértékek szerint szimpla, dupla és tripla, míg színjelzés szerint fekete, zöld és piros lehet.

A 3db Joker lapok szerepét a játék megkezdése előtt a játékosok egymás között megállapodva dönthetik el. Használatuk nem kötelező.

101 STRAIGHT IN”

Válasszátok ki az osztó játékost! A játék az óramutató járásával megegyezően halad. Minden játékosnak öt lapot osszatok, egyesével, lefordítva. A maradék kártyákat egy pakliban, lefordítva tegyétek középre, ez lesz a „vak pakli”. A legfelső lapot felfordítva tegyétek a pakli mellé. Ez lesz a „nyílt lap”. Minden játékos vegye kézbe az elé osztott lapokat! Vigyázz, a többi játékos ne lássa a lapjaid!

A játék célja, hogy pontosan 101 pontot kell elérni. Aki ezt elsőként eléri, az a nyertes. Az osztótól balra álló játékos kezdi a kört. Dönthet, hogy húz egy lapot a „vak pakliból” vagy elveszi a „nyílt lapot”. Ezután a kezében levő hat lapból letesz egyet maga elé felfordítva, arccal felfelé. Ez az ő első „dobása”. Amennyiben felvette a nyílt lapot, a dobása után a vak pakli tetejéről pótolnia kell azt. A játék addig megy, amíg valaki pontosan el nem éri a 101-es pontszámot úgy, hogy az utolsó lapja dupla értékű.

Amennyiben egy játékos a húzása után nem tud lapot „dobni”, egy tetszőleges lapot lefordítva letesz a kezében levő lapok közül. A játék 301 és 501 pontszám elérésével is játszható.

DOUBLE OFF”

A játékszabályok megegyeznek a „101 Staight In” szabályaival, kivéve, hogy minden játékos első dobásához dupla értékű kártyát kell használnia. Amíg egy játékos nem tud dupla kártyát dobni, addig minden körben húznia kell egy lapot és egy lapot le kell tennie arccal lefelé a kezében levő kártyák közül.

LINE UP”

2-4 játékos részére.

Osszatok minden játékosnak 7db lapot egyesével, lefordítva. A játék menete a „101 Straight IN” játéknak megfelelően halad, azzal a különbséggel, hogy a játékosok egyszerre több „halmot” is építhetnek. 101, 201 és 301 halmokat dupla pontértékű lappal kell kezdeni és befejezni is. A „Shanghai” halom azonos pontú lap (szektor) szimpla, dupla és tripla lapjaiból épül fel. (Pl.: szimpla 6, dupla 6, tripla 6) Egy játékos egyszerre több halmot is építhet egyszerre, de tartsd észben, hogy a befejezetlen halmok a játék végén pontlevonással járnak.

A játékos a húzása után, vagy az építendő halomba tesz lapot, vagy a „nyílt lap” tetejére helyez egyet a kezében levők közül. Ha az asztalon levő vak pakli és a nyílt lapok elfogynak, a játékosok kezében maradt lapok „kijátszhatóak” a pontértékük alapján.

A játék végén elérhető pontok:

301=9pont, 201=7pont, 101=5pont, Shanghai=3pont, Trükk=1pont

Minden befejezett halomért jár a pont. Minden befejezetlen halomért 1 pont levonás jár.

Játszatok több (3 vagy 5) fordulót és a legtöbb játékot nyerő az abszolút bajnok!

 

 

Készlet, Adatok

Elérhetőség

Gyártó

  • Személyes átvétel irodánkban. (Bp. XI. Fehérvári út 108-112., H-CS:11-16., P:11-14.) Helyszíni fizetési lehetőség készpénz és banki átutalás.
  • Foxpost csomagautomatába szállítás díja egységesen 990 Forint. A szállítás időtartama átlagosan 2-3 nap.
  • A házhoz szállítás árai súly és célterület függvényében változnak, az aktuális rendeléshez tartozó díjat a pénztár oldalon találja. A szállítás időtartama átlagosan 1-2 munkanap.
  • Részletek a Szállítási információk menüpontban!
    Fel