Törött acélhegy eltávolítás-szolgáltatás

2.000 Ft

Sajnos egyre sűrűbben találkozunk azzal a helyzettel, amikor az acélhegy leesés vagy nagyobb ütés hatására úgy törik bele a darts testbe, hogy nem lehet hagyományos módon eltávolítani.

Leírás

Közel fél év előkészítés és tapasztalatszerzés után indítottuk el szolgáltatásunkat, mellyel azoknak segítünk, akiknek a darts nyíl acélhegye tőből tört bele a nyíl testébe.

Az ilyen esetekben a hegy olyan mélyen tört el, hogy hagyományos hegycserélő szerszámmal nem távolítható el, így egészen más megoldást kell alkalmaznunk. Kidolgoztunk egy eljárást, amivel biztonságosan és 100%-osan tudjuk megoldani az ilyen eseteket.

A törött acélhegy eltávolítás-szolgáltatás igénybevételének menete:

  • Tedd kosárba oldalunkon ezt a szolgáltatást és a választott beépítendő acélhegyet! A pénztár oldalon tudod megadni, hogy miként szeretnéd kézhez kapni a javított nyilaidat, majd add le a rendelést! Segít nekünk, ha a megjegyzés rovatba beírod, hogy pontosan milyen nyílról van szó.
  • A nyilaidat (a törött és az ép heggyel rendelkezőket is) juttasd el hozzánk postán vagy egyéb úton a VIDGET.HU Kft., Budapest, Tétényi út 2. 1115 címre! A csomagban tüntesd fel a szolgáltatás megrendelésének számát! Ajánljuk a nyomon követhető AJÁNLOTT küldemény típust a postán!
  • Amint elkészülünk, a rendelésedben megadott módon visszajuttatjuk hozzád a nyilakat.

FONTOS TUDNI!

– Kizárólag VOLFRÁM (Tunsgten) nyilak és ACÉL hegyek esetében tudunk segíteni. Tehát RÉZ és ACÉL testű nyilakat nem tudunk vállalni.

– A 2000 forint egy SZETT nyíl (azonos súlyú és típusú nyíltest) munkadíját tartalmazza függetlenül a törött hegyek számától! Tehát akkor is ennyibe kerül a szolgáltatás, ha pl. az adott szett három nyilából kettőn is törött a hegy.

– Az eljárás HOSSZÚ IDŐBE telik, ami nagyon függ a hegy anyagától. Pár nap alatt is kész lehetünk, de akár több hónapig is eltarthat.

– Kémiai úton távolítjuk el a hegymaradványt, ami nagyon ritkán nyomot hagyhat a nyíltest külső bevonatán. Nem végzünk mechanikai beavatkozást, tehát nem fúrjuk a nyilakat!

– Garantáljuk a sikert! Ha esetleg előfordulna, hogy minden igyekezetünk ellenére, mégsem sikerülne eltávolítanunk a hegymaradékot, akkor a munkánkért nem számítunk fel díjat.

 

A szolgáltatás megrendelésével a fentieket tudomásul veszed és elfogadod!