Barion Pixel
Most olcsó-Ft500

Ultrahangos nyíltisztítás

Elérhetőség: Raktáron

Cikkszám: UH-darts-cleaning

Márka leírás

Koszos, dzsuvás, már az érintésétől is undorodsz? Meghoztuk neked a megoldást! Professzionális ultrahang-készülékünkkel percek alatt tökéletesen tisztává varázsoljuk a nyilaidat! Rá sem fogsz ismerni! Garantáljuk az az eredményt!

Mennyiség

2.490 Ft 1.990 Ft

Professzionális, ipari felhasználásra tervezett ultrahang-fürdő készülékkel végezzük szolgáltatásunkat, mellyel a legkoszosabb darts nyiladat is tökéletesen tisztára tudjuk varázsolni!

Az ultrahangos nyíltisztítás-szolgáltatás ONLINE igénybevételének menete:

  • Tedd kosárba oldalunkon ezt a szolgáltatást! Ezt követően a pénztár oldalon tudod megadni, hogy személyesen szeretnéd elhozni a nyilaidat a tisztításra, vagy mely más szállítási móddal szeretnéd visszakapni a megtisztított nyilaidat. Ezután add le a rendelést weboldalunkon! Segít nekünk, ha a megjegyzés rovatba beírod, hogy pontosan milyen nyílról van szó.
  • A nyilaidat juttasd el hozzánk postán vagy személyesen a VIDGET.HU Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112. címre! A csomagban tüntesd fel a szolgáltatás megrendelési számát! Ajánljuk a nyomon követhető AJÁNLOTT küldemény típust a postán, vagy futárszolgálatot! Ha személyesen szeretnéd megvárni a munkafolyamatot, akkor várunk szeretettel irodánkban!
  • Amint elkészülünk, a rendelésedben megadott módon visszajuttatjuk hozzád az újjá varázsolt nyilakat.

FONTOS TUDNI!

– A szolgáltatás HÁROM SZETT nyíl (azonos súlyú és típusú nyíltest) munkadíját tartalmazza!

– Az ultrahang hullámok nagyon ritka esetben a darts nyílon levő festék és egyéb bevonat-réteget is lebonthatják!

– Garantáljuk a sikert! Ha a kézhezvétel után nem vagy megelégedve az eredménnyel, akkor visszatérítjük neked a munkadíjat!

A szolgáltatás megrendelésével a fentieket tudomásul veszed és elfogadod!

 

  • Személyes átvétel irodánkban. (Bp. XI. Fehérvári út 108-112., H-CS:11-16., P:11-14.) Helyszíni fizetési lehetőség készpénz és banki átutalás.
  • Foxpost csomagautomatába szállítás díja egységesen 990 Forint. A szállítás időtartama átlagosan 2-3 nap.
  • A házhoz szállítás árai súly és célterület függvényében változnak, az aktuális rendeléshez tartozó díjat a pénztár oldalon találja. A szállítás időtartama átlagosan 1-2 munkanap.
  • Részletek a Szállítási információk menüpontban!
    Fel