Barion Pixel

Törött acélhegy eltávolítás-szolgáltatás

Elérhetőség: Raktáron

Cikkszám: broken-tip

Márka leírás

Sajnos egyre sűrűbben találkozunk azzal a helyzettel, amikor az acélhegy leesés vagy nagyobb ütés hatására úgy törik bele a darts testbe, hogy nem lehet hagyományos módon eltávolítani.

Mennyiség

5.000 Ft

Közel fél év előkészítés és tesztelés után, 2019 elején indítottuk el a darts nyilak testbe tört hegymaradványait eltávolító szerviz-szolgáltatásunkat. Azóta már több száz sikeres javításon vagyunk túl, ami óriási tapasztalatot jelent a folyamat a tökéletesítéséhez. Az ilyen esetekben a fém hegy olyan mélyen tört el, hogy hagyományos hegycserélő szerszámmal nem távolítható el, így egészen más megoldást kell alkalmaznunk.  Saját módszert és munkafolyamatot alakítottunk ki, mellyel garantálni tudjuk a sikert.

Eljárásunkkal biztonságosan és 100%-osan tudjuk megoldani az ilyen eseteket.

A törött acélhegy eltávolítás-szolgáltatás igénybevételének menete:

  • Tedd kosárba oldalunkon ezt a szolgáltatást és a választott beépítendő acélhegyet! A pénztár oldalon tudod megadni, hogy miként szeretnéd kézhez kapni a javított nyilaidat, majd add le a rendelést! Segít nekünk, ha a megjegyzés rovatba beírod, hogy pontosan milyen nyílról van szó.
  • A nyilaidat (a törött és az ép heggyel rendelkezőket is) juttasd el hozzánk postán vagy egyéb úton a VIDGET.HU Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112. címre! A csomagban tüntesd fel a szolgáltatás megrendelésének számát!
  • A javítási munkát egy bizonyos mennyiségű nyíl összegyűlése esetén kezdjük meg, ezért kérünk, hogy legyél türelemmel! Jelentkezünk nálad, amint elkészülünk, és a rendelésedben megadott módon visszajuttatjuk hozzád a nyilakat.

FONTOS TUDNI!

– Kizárólag VOLFRÁM (Tungsten) nyilak és ACÉL hegyek esetében tudunk segíteni. Tehát RÉZ és ACÉL testű nyilakat nem tudunk vállalni.

– Az 5000 forint egy SZETT nyíl (azonos súlyú és típusú nyíltest) munkadíját tartalmazza függetlenül a törött hegyek számától! Tehát akkor is ennyibe kerül a szolgáltatás, ha pl. az adott szett három nyilából mindegyiken törött a hegy.

– Az eljárás HOSSZÚ IDŐBE is telhet, ami nagyban függ a hegy alapanyagának minőségétől és a bevonat vastagságától is. Pár nap alatt is kész lehetünk, de akár egy hónapnál tovább is eltarthat a munka.

– Kémiai eljárást is alkalmazunk, ami nagyon ritkán nyomot hagyhat a nyíltest külső bevonatán.

– Nem végzünk mechanikai beavatkozást, tehát nem fúrjuk a nyilakat!

– Garantáljuk a sikert! Ha esetleg előfordulna, hogy minden igyekezetünk ellenére, mégsem sikerülne eltávolítanunk a hegymaradékot, akkor a munkánkért nem számítunk fel díjat.

A szolgáltatás megrendelésével a fentieket tudomásul veszed és elfogadod!

 

  • Személyes átvétel irodánkban. (Bp. XI. Fehérvári út 108-112., H-CS:11-16., P:11-14.) Helyszíni fizetési lehetőség készpénz és banki átutalás.
  • Foxpost csomagautomatába szállítás díja egységesen 990 Forint. A szállítás időtartama átlagosan 2-3 nap.
  • A házhoz szállítás árai súly és célterület függvényében változnak, az aktuális rendeléshez tartozó díjat a pénztár oldalon találja. A szállítás időtartama átlagosan 1-2 munkanap.
  • Részletek a Szállítási információk menüpontban!
    Fel