Termék hozzáadva

Scolia HOME elektromos eredményjelző rendszer

Elérhetőség: Rendelhető

Cikkszám: SC-0002

Márka leírás

A Scolia egy szegedi fejlesztő csapatot takar, akik olyan darts kiegészítőt alkottak, melyre az egész világon felkapták a fejüket a darts szerelmesei. Egy olyan eredményjelző rendszer, mely valós időben, önállóan értékeli ki a dobott találatot, elemzi és tárolja, mindezt online összeköttetéssel. A darts eredménykövetést egészen új szinte helyezi és így a felhasználási lehetőségek szinte határtalanok.

ELŐRENDELÉS

Várható beérkezés 2020 November közepe

Mennyiség

265.000 Ft 249.000 Ft

A Scolia Home eredményjelző rendszer két fő fizikai elemből áll. A kamerákból és a feldolgozó egységből. A feldolgozó egység értékeli ki a kamerák által közvetített képet, melynek eredménye, hogy a rendszer folyamatosan, élőben tudja lekövetni az eldobott nyilak útját és beérkezését.

A rendszert a holland Bull’s népszerű ledes darts világítására, a Termote 2.0-re fejlesztették ki. A teljes rendszer üzembe helyezéséhez a darts táblán kívül egy falvédő gumikarikára és a Termote 2.0 világításra is szükség van. A Scolia rendszer a pengés táblákon működik a legnagyobb biztonsággal. Az eredmények megjelenítéséhez és elemzéséhez internet kapcsolatra és okos eszközre (tablet, okostelefon, stb.) is szükség van.

Alap funkciók

 • Különböző játékmódok
 • Játék virtuális ellenféllel
 • Online játék másik felhasználókkal
 • Online edzés más felhasználókkal
 • Játék előzmények, értékelések
 • Bővített elemzések
 • Használati kiértékelés
 • Ingyenes szoftverfrissítések

Követelmények

 • Hagyományos színezésű, szabványos szizál alapanyagú darts tábla
 • Bull’s Termote 2.0 táblavilágítási rendszer
 • Szabványos gumikarika falvédő
 • Stabil szerkezetű tartófal (rezgések elkerülése miatt)
 • Vezetékes internet kapcsolat

A csomag tartalmazza

 • Kamerák
 • Feldolgozó egység
 • Áram adapter
 • Internet kábel (5m LAN)
 • Alkatrészek, eszközök az összeszereléshez

A csomag NEM tartalmaz darts táblát, világítást és falvédőt!

 

 

Készlet, Adatok

Elérhetőség

Gyártó

Személyes átvétel:
ÜZLETÜNK JELENLEG HÉTKÖZNAP 12-17 ÓRÁIG, SZOMBATON 9-13 ÓRÁIG VAN NYITVA.
Címünk Budapest, XI. Karolina út 17.A.

MASZK HASZNÁLATA ÉS A KÉZFERTŐTLENÍTÉS KÖTELEZŐ!

Maszkot 200 forint ellenében tudunk biztosítani. Érintésmentes kézfertőtlenítő állomás van elhelyezve az üzletben. Az üzletben egyszerre 2 vevő tartózkodhat! Elkötelezettek vagyunk a vírus mielőbbi legyőzése mellett. Kérjük, hogy vigyázzunk egymásra!
 

WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert raktárkészletünket folyamatosan tudjuk feltölteni és a házhoz szállítást végző szolgáltatóinknál sincsen fennakadás. A megrendelések feldolgozását és a csomagok elindítását két személy végzi, akik ráadásul egy háztartásban élnek, és minden biztonsági intézkedést maximálisan betartanak.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Az utánvételes fizetés költsége 350 Forint. Utánvétel kizárólag magyarországi szállítási címmel vehető igénybe.
Csomagküldő.hu (690Ft.-)
Nincsen fennakadás, szinte az összes átvevőpont üzemel. Az összekészített csomagokat minden nap 10 óra körül adjuk át a Csomagküldő.hu futárának, a kiszállításra átlagosan 1-2 napot kell számolni.
Foxpost csomagautomata (850Ft.-)
Nincsen fennakadás a szállításban. Az automaták többnyire élelmiszerüzletek közelében vannak, így gond nélkül megközelíthetőek. Az összekészített csomagokat minden munkanap 18 óra körül tesszük be a feladó automatába, a kiszállításra 2-3 napos szállítási időt lehet számolni.
DPD Futárszolgálat (1250Ft.-tól)
Partnerünk a világ egyik legnagyobb futárcége, így maximális üzembiztonsággal működik a rendszer. Az összekészített csomagokat minden nap 13 óra körül adjuk át a futárszolgálatnak. Nincsen fennakadás, átlagosan 1-2 munkanap a kiszállítási idő.

INGYENES SZÁLLÍTÁS:
Magyarországi címre bruttó 20.000.- Forint összértékű kosár esetén a Csomagküldő.hu és a Foxpost szállítás ingyenes

Külföldi szállítás
Napról napra változik a helyzet, de jelenleg nincsen fennakadás a külföldre kézbesített csomagokkal sem. Átlagosan 4-5 munkanapos szállítási idővel kell számolni.

RAKTÁRKÉSZLET

A Dartspiac.hu közvetlenül több nemzetközi gyártótól szerzi be a termékeket. Partnereink között van angol, spanyol, holland és új-zélandi cég is. Bár alapvetően a nemzetközi áruszállításban nincsen korlátozás, a gyártási oldalon előfordulhatnak időszakos készlethiányok.
Jelenleg is több mint ezer különféle termék van raktárunkban, és ebben a pillanatban is tart felénk újabb szállítmány. Azoknál a termékeknél, amelyek nincsenek raktáron, jelen helyzetben kb. 2-3 hét beszerzési időt állítottunk be, de ez a gyakorlatban sokkal rövidebb.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Minden kérdésben szívesen állunk rendelkezésetekre itt az online chat ablakban, Facebook oldalunkon, e-mail-ben (info@dartspiac.hu) vagy telefonon munkanapokon 10-17 óráig (061-780-7822).
Jó játékot kívánunk!
Fel