Favero Game On eredményjelző

Elérhetőség: Rendelhető

Cikkszám: FA-gameon

Márka leírás

A Favero egy 1978 óta működő olasz vállalat, mely kiemelkedő minőségű elektronikus eredménykijelzőkre specializálódott. Saját fejlesztő- és dizájnlaboratóriummal, tesztelő- és gyártósorral és kereskedőházzal rendelkeznek Olaszországban. Jelenleg öt kontinens 100 országába szállítanak eredményjelzőket a magánvásárlóktól a sportszövetségekig. Könnyű használhatóság és kiemelkedő tartósság jellemzi termékeiket.

Kiürítés
Mennyiség

 

Professzionális darts eredményszámláló.

  • 19,5 cm x 56 cm és mindössze 4cm vékony
  • 6 cm magas, ultrafényes led számkijelzők, 2,5 cm magas legszám jelzők
  • 5 millió lenyomásra hitelesített gombok
  • Elem mentes, hálózati tápellátás
  • Alacsony energiafogyasztás (max.6 VA +/- 15%)
  • Robosztus, strapabíró műanyag ház
  • Kézsre szerelt hálózati csatlakozóval

FUNKCIÓK:

– Hangjelzés ki-be kapcsolható

– Egygombos 301, 501, 701 játékindítás

– High Score és bármely pontról visszaszámláló játékmód

– Egyjátékos mód

– Pontmemória és javítási lehetőség az egész játékmenet alatt

– Eldobott nyíl számláló

– Átlagszámítás és számolás, mely a játék alatt bármikor előhívható

OPCIONÁLIS TÁVVEZÉRLŐS KIALAKÍTÁS INFRARED TÁVIRÁNYÍTÓVAL

Infravörös jeltovábbítású távirányító,  15 méteres hatótávval. Egyedi jelkóddal, így több kijelző is lehet egy teremben. Egyetlen 9 Voltos elemmel 140.000 jelküldés. Robosztus alumínium ház (14,5 x 5,5 x 2,2 cm) Kosz- és cseppálló billentyűzet.

Készlet, Adatok

Elérhetőség

Gyártó

Variáció

,

Személyes átvétel:
ÜZLETÜNK JELENLEG HÉTKÖZNAP 12-17 ÓRÁIG, SZOMBATON 9-13 ÓRÁIG VAN NYITVA.
Címünk Budapest, XI. Karolina út 17.A.

MASZK HASZNÁLATA ÉS A KÉZFERTŐTLENÍTÉS KÖTELEZŐ!

Maszkot 200 forint ellenében tudunk biztosítani. Érintésmentes kézfertőtlenítő állomás van elhelyezve az üzletben. Az üzletben egyszerre 2 vevő tartózkodhat! Elkötelezettek vagyunk a vírus mielőbbi legyőzése mellett. Kérjük, hogy vigyázzunk egymásra!
 

WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert raktárkészletünket folyamatosan tudjuk feltölteni és a házhoz szállítást végző szolgáltatóinknál sincsen fennakadás. A megrendelések feldolgozását és a csomagok elindítását két személy végzi, akik ráadásul egy háztartásban élnek, és minden biztonsági intézkedést maximálisan betartanak.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Az utánvételes fizetés költsége 350 Forint. Utánvétel kizárólag magyarországi szállítási címmel vehető igénybe.
Csomagküldő.hu (690Ft.-)
Nincsen fennakadás, szinte az összes átvevőpont üzemel. Az összekészített csomagokat minden nap 10 óra körül adjuk át a Csomagküldő.hu futárának, a kiszállításra átlagosan 1-2 napot kell számolni.
Foxpost csomagautomata (850Ft.-)
Nincsen fennakadás a szállításban. Az automaták többnyire élelmiszerüzletek közelében vannak, így gond nélkül megközelíthetőek. Az összekészített csomagokat minden munkanap 18 óra körül tesszük be a feladó automatába, a kiszállításra 2-3 napos szállítási időt lehet számolni.
DPD Futárszolgálat (1250Ft.-tól)
Partnerünk a világ egyik legnagyobb futárcége, így maximális üzembiztonsággal működik a rendszer. Az összekészített csomagokat minden nap 13 óra körül adjuk át a futárszolgálatnak. Nincsen fennakadás, átlagosan 1-2 munkanap a kiszállítási idő.

INGYENES SZÁLLÍTÁS:
Magyarországi címre bruttó 20.000.- Forint összértékű kosár esetén a Csomagküldő.hu és a Foxpost szállítás ingyenes

Külföldi szállítás
Napról napra változik a helyzet, de jelenleg nincsen fennakadás a külföldre kézbesített csomagokkal sem. Átlagosan 4-5 munkanapos szállítási idővel kell számolni.

RAKTÁRKÉSZLET

A Dartspiac.hu közvetlenül több nemzetközi gyártótól szerzi be a termékeket. Partnereink között van angol, spanyol, holland és új-zélandi cég is. Bár alapvetően a nemzetközi áruszállításban nincsen korlátozás, a gyártási oldalon előfordulhatnak időszakos készlethiányok.
Jelenleg is több mint ezer különféle termék van raktárunkban, és ebben a pillanatban is tart felénk újabb szállítmány. Azoknál a termékeknél, amelyek nincsenek raktáron, jelen helyzetben kb. 2-3 hét beszerzési időt állítottunk be, de ez a gyakorlatban sokkal rövidebb.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Minden kérdésben szívesen állunk rendelkezésetekre itt az online chat ablakban, Facebook oldalunkon, e-mail-ben (info@dartspiac.hu) vagy telefonon munkanapokon 10-17 óráig (061-780-7822).
Jó játékot kívánunk!
Fel