Datadart Jocky Ghost 90% steel darts készlet 24g

Elérhetőség: 1 db készleten

Cikkszám: dat-jocky-ghost

Márka leírás

A Datadart Jocky széria ugyanolyan népszerű nyíl, mint mikor először legyártották a darts legendás játékosának.

1 db raktáron

Mennyiség

13.490 Ft

A Datadart egyike a régi, tradicionális darts sporteszközöket gyártó angol cégeknek. Családi vállalkozásként indult 1974-ben, Anglia északkeleti részén. Mindenüket feltették a márka és a minőségi darts nyilak népszerűsítésére. Keményen dolgoztak, hogy egész Angliában ismert és elismert legyen a Datadart név. Sok versenyzőt karoltak fel és szerződtettek le. Helyi és nemzetközi profi játékosok kerültek ki “kezeik közül”, akik mind részei a Datadart családnak. Nyilaik és kiegészítőik a hagyományos értékeket ötvözik a legmodernebb technológiával.

 

Datadart Jocky Ghost 90% steel darts

  • 90%-os volfrám ötvözet
  • 24grammos súly
  • tradicionális stílus
  • keskeny kialakítás
  • hengeres test, mikrobarázdált fogófelület
  • precíziós, lézer gravírozott felület
  • Ghost Grip 24g – hossza 52.10mm, átmérője 6.40mm

A csomag 3db Jocky Shark testet, 3db Jocky szárat, 3db 100micronos Jocky tollat tartalmaz.

John Thomas ‘Jocky’ Wilson darts legenda

Jocky Wilson a darts sport halhatatlan legendája. Gyerekkorának nagy részét árvaházban töltötte, majd egy angol kisvárosban, Kirkcaldy-ban volt szénbányász. Darts karrierje akkor lódult meg, amikor elvesztette állását. 1979-ben elindult egy 500font összdíjazású versenyen, melyet azonnal meg is nyert. Ekkor határozta el, hogy életét a játéknak szenteli. Na meg az ivásnak. Jocky Wilson volt a darts sport James Hunt-ja, vagy a zene Jim Morrison-ja. Vele született képességű, természetéből fakadó játékos volt, melynek köszönhetően az egész világon millió rajongót szerzett magának. Kétszeres BDO világbajnok (1982, 1989), négyszeres angol bajnok és tucatnyi torna győztese. Alapító tagja volt a Professional Darts Corporation (PDC) bajnoki sorozatnak. 1995-ben egyik napról a másikra vonult vissza a profi játéktól és teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Még a hallgatását is legenda övezte. Számítógépes játékok, mozi- és és dokumentumfilmek készültek Jocky Wilson-ról, akit visszavonulása után sokan próbáltak megtalálni. A Jocky-t övező tisztelet semmit sem kopott az évek alatt, és 2012-es halálakor a darts sport legnagyobb alakjai közösen emlékeztek meg róla.

Wikipedia oldala

Az alábbi két videó minden perce hihetetlenül izgalmas és érdekes. Jocky Wilson 1982-es és 1989-es világbajnoki döntője:

Az alábbi dokumentum film egy rajongó szemén keresztül meséli el történetét, miközben Kirkcaldy-ban keresi a legenda nyomait. A film 2012 előtt készült.

Készlet, Adatok

Elérhetőség

Gyártó

Súly

Alapanyag

90% Tungsten

Személyes átvétel:
ÜZLETÜNK JELENLEG HÉTKÖZNAP 12-18 ÓRÁIG, SZOMBATON 9-13 ÓRÁIG VAN NYITVA.
Címünk Budapest, XI. Karolina út 17.A.

MASZK HASZNÁLATA ÉS A KÉZFERTŐTLENÍTÉS KÖTELEZŐ!

Maszkot 200 forint ellenében tudunk biztosítani. Érintésmentes kézfertőtlenítő állomás van elhelyezve az üzletben. Az üzletben egyszerre 2 vevő tartózkodhat! Elkötelezettek vagyunk a vírus mielőbbi legyőzése mellett. Kérjük, hogy vigyázzunk egymásra!
 

WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert raktárkészletünket folyamatosan tudjuk feltölteni és a házhoz szállítást végző szolgáltatóinknál sincsen fennakadás. A megrendelések feldolgozását és a csomagok elindítását két személy végzi, akik ráadásul egy háztartásban élnek, és minden biztonsági intézkedést maximálisan betartanak.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Az utánvételes fizetés költsége 350 Forint. Utánvétel kizárólag magyarországi szállítási címmel vehető igénybe.
Csomagküldő.hu (690Ft.-)
Nincsen fennakadás, szinte az összes átvevőpont újra üzemel. Az összekészített csomagokat minden nap 10 óra körül adjuk át a Csomagküldő.hu futárának, a kiszállításra átlagosan 1-2 napot kell számolni.
Foxpost csomagautomata (850Ft.-)
Nincsen fennakadás a szállításban. Az automaták többnyire élelmiszerüzletek közelében vannak, így gond nélkül megközelíthetőek. Az összekészített csomagokat minden munkanap 18 óra körül tesszük be a feladó automatába, a kiszállításra 1-3 napos szállítási időt lehet számolni.
Futárszolgálat (1250Ft.-tól)
Partnerünk több futárszolgálattal dolgoztat (Sprinter, DPD), így maximális üzembiztonsággal működik a rendszer. Az összekészített csomagokat minden nap 14 óra körül adjuk át a futárszolgálatnak. Nincsen fennakadás, átlagosan 1 munkanap a kiszállítási idő.

INGYENES SZÁLLÍTÁS:
Magyarországi címre bruttó 20.000.- Forint összértékű kosár esetén a Csomagküldő.hu és a Foxpost szállítás ingyenes

Külföldi szállítás
Napról napra változik a helyzet, de jelenleg nincsen fennakadás a külföldre kézbesített csomagokkal sem. Átlagosan 4-5 munkanapos szállítási idővel kell számolni.

RAKTÁRKÉSZLET

A Dartspiac.hu közvetlenül több nemzetközi gyártótól szerzi be a termékeket. Partnereink között van angol, spanyol, holland és új-zélandi cég is. Bár alapvetően a nemzetközi áruszállításban nincsen korlátozás, a gyártási oldalon előfordulhatnak időszakos készlethiányok.
Jelenleg is több mint ezer különféle termék van raktárunkban, és ebben a pillanatban is tart felénk újabb szállítmány. Azoknál a termékeknél, amelyek nincsenek raktáron, jelen helyzetben kb. 2-3 hét beszerzési időt állítottunk be, de ez a gyakorlatban sokkal rövidebb.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Minden kérdésben szívesen állunk rendelkezésetekre itt az online chat ablakban, Facebook oldalunkon, e-mail-ben (info@dartspiac.hu) vagy telefonon munkanapokon 10-18 óráig (061-780-7822).
Jó játékot kívánunk!
Fel