Barion Pixel

Cinege HD Rubber MAT – Checker PRO csomag

Elérhetőség: Elfogyott

Cikkszám: CIN-HDRUB-CH-TL

Márka leírás

A Cinege Darts egy friss, lendületes márka, melyet játékosok hoztak létre azért, hogy egy új, szokatlan színt vigyenek a darts termékek kínálatába. Minden nyilukat és kiegészítőjüket külön teszteltek, vizsgáltak és válogattak. Saját tervezésű termékeikkel pedig már most kivívták a nemzetközi darts világ érdeklődését és elismerését.

Elfogyott

Valóban erős igénybevételre tervezett darts szőnyeg kombináció.

A jó játékhoz elengedhetetlen, hogy megfelelő távolságban állj a táblától. Ez a szőnyeg nemcsak ebben segít, hanem a padlót és a nyilaidat is védi.

Veled előfordult már, hogy egy szerencsétlenül érkezett nyíl hatalmasat szikrázva érkezett a padlókőre? Ijesztő és sajnos néha a nyíl életébe is kerül egy ilyen találkozás. Az ilyen helyzetek kivédésére szolgálnak a profi darts szőnyegek.

A Cinege szőnyege teljes egészében gumiból készült, így nem tud elcsúszkálni a helyéről. Az öntapadós dobóvonalon jelölve van rajta a dobótávolság, illetve az is, hogy hol van a tábla közepe.

Szőnyeg: Tömör, 3 mm vastag gumi szőnyeg un. Checker (kalapács) mintával.

Mérete: 300 cm hosszú, 75 cm széles

Dobóvonal: Cinege PRO, 75 x 10 cm, műanyag padlólaminálással ellátott öntapadós dobóvonal

Könnyen telepíthető: ha használod, leteríted, ha befejezted a játékot, egy pillanat alatt össze lehet tekerni, és beállítani a sarokba.

Készlet, Adatok

Elérhetőség

Gyártó

Fel