Bull’s Termote Plus 2.0 Led darts tábla világítási rendszer

Elérhetőség: 3 db készleten (több is rendelhető)

Cikkszám: BU-68621

Márka leírás

Az eredeti holland Bull’s márkát 1979-ben alapították, és termékeiket azóta folyamatosan fejlesztik. Hazájukban a darts igazi nemzeti sport, a Bull’s pedig igazi mindenes a játék területén. Kínálatában az olcsó, könnyen elérhető termékek és a csúcsminőségű, speciális eszközök is megtalálhatóak. Legyél Te is a Bull’s család tagja!

3 db raktáron (több is rendelhető)

Mennyiség

40.500 Ft 37.900 Ft

A Bull’s Termote Plus 2.0 szerkezetének alapanyaga nagy szilárdságú, festett EPP.

A holland fejlesztők igazán kitettek magukért, és olyan világítási rendszert alkottak, melybe lehetetlen belekötni. A többi gyártó világítási megoldásaihoz képest rengeteg problémát megold a Termote:

– A ledek csak nagyon kis szögben láthatóak, így nem vakítja sem az oldalra kiálló játékost, sem az eredmények íróját!

– A megvilágított tér lezárt, így a világítás valóban csak a játékteret világítja be, nem pedig az egész falat!

– A rendszer a falvédő külső peremére csatlakozik, így nem takar ki a falvédőből (sokszor nagyon hasznos) területet!

– A Termote anyaga maga is falvédőként funkcionál, így az esetleges találatkor a nyilak nem pattannak le róla, nem roncsolják a ledeket, hanem ugyanúgy beleállnak, mint egy hagyományos falvédőbe!

– A Termote körbeöleli a játékteret, így az esetlegesen kiforduló, leeső nyilakat is “elkapja”, ezzel mind a padlót, mind a nyilakat védi!

Ezeken kívül még számos előnnyel is bír:

  • fokozatmentesen állítható fényerő
  • ultrakönnyű kialakítás
  • forgatható, nincs vezetékkivezetési megkötés
  • árnyékmentes megvilágítás
  • minden gumi falvédővel kompatibilis
  • hálózati adapter, fényerő állító tartozék
  • 1,5 méter hálózati kábel
  • 120 beépített led
  • fényerő: 22-24 lumen/led
  • 1440 lumen/méter

A falvédő és tábla nem tartozék!

Gumi falvédőt ITT találsz!

Készlet, Adatok

Méretek 720 × 110 × 720 mm
Elérhetőség

Gyártó

Szín

Személyes átvétel:
ÜZLETÜNK JELENLEG HÉTKÖZNAP 12-17 ÓRÁIG, SZOMBATON 9-13 ÓRÁIG VAN NYITVA.
Címünk Budapest, XI. Karolina út 17.A.

MASZK HASZNÁLATA ÉS A KÉZFERTŐTLENÍTÉS KÖTELEZŐ!

Maszkot 200 forint ellenében tudunk biztosítani. Érintésmentes kézfertőtlenítő állomás van elhelyezve az üzletben. Az üzletben egyszerre 2 vevő tartózkodhat! Elkötelezettek vagyunk a vírus mielőbbi legyőzése mellett. Kérjük, hogy vigyázzunk egymásra!
 

WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert raktárkészletünket folyamatosan tudjuk feltölteni és a házhoz szállítást végző szolgáltatóinknál sincsen fennakadás. A megrendelések feldolgozását és a csomagok elindítását két személy végzi, akik ráadásul egy háztartásban élnek, és minden biztonsági intézkedést maximálisan betartanak.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Az utánvételes fizetés költsége 350 Forint. Utánvétel kizárólag magyarországi szállítási címmel vehető igénybe.
Csomagküldő.hu (690Ft.-)
Nincsen fennakadás, szinte az összes átvevőpont üzemel. Az összekészített csomagokat minden nap 10 óra körül adjuk át a Csomagküldő.hu futárának, a kiszállításra átlagosan 1-2 napot kell számolni.
Foxpost csomagautomata (850Ft.-)
Nincsen fennakadás a szállításban. Az automaták többnyire élelmiszerüzletek közelében vannak, így gond nélkül megközelíthetőek. Az összekészített csomagokat minden munkanap 18 óra körül tesszük be a feladó automatába, a kiszállításra 2-3 napos szállítási időt lehet számolni.
DPD Futárszolgálat (1250Ft.-tól)
Partnerünk a világ egyik legnagyobb futárcége, így maximális üzembiztonsággal működik a rendszer. Az összekészített csomagokat minden nap 13 óra körül adjuk át a futárszolgálatnak. Nincsen fennakadás, átlagosan 1-2 munkanap a kiszállítási idő.

INGYENES SZÁLLÍTÁS:
Magyarországi címre bruttó 20.000.- Forint összértékű kosár esetén a Csomagküldő.hu és a Foxpost szállítás ingyenes

Külföldi szállítás
Napról napra változik a helyzet, de jelenleg nincsen fennakadás a külföldre kézbesített csomagokkal sem. Átlagosan 4-5 munkanapos szállítási idővel kell számolni.

RAKTÁRKÉSZLET

A Dartspiac.hu közvetlenül több nemzetközi gyártótól szerzi be a termékeket. Partnereink között van angol, spanyol, holland és új-zélandi cég is. Bár alapvetően a nemzetközi áruszállításban nincsen korlátozás, a gyártási oldalon előfordulhatnak időszakos készlethiányok.
Jelenleg is több mint ezer különféle termék van raktárunkban, és ebben a pillanatban is tart felénk újabb szállítmány. Azoknál a termékeknél, amelyek nincsenek raktáron, jelen helyzetben kb. 2-3 hét beszerzési időt állítottunk be, de ez a gyakorlatban sokkal rövidebb.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Minden kérdésben szívesen állunk rendelkezésetekre itt az online chat ablakban, Facebook oldalunkon, e-mail-ben (info@dartspiac.hu) vagy telefonon munkanapokon 10-17 óráig (061-780-7822).
Jó játékot kívánunk!
Fel