Barion Pixel

FRISSÍTVE: 2021.08.05.

Itt találja a működésünkkel kapcsolatos aktuális információkat, melyeket folyamatosan frissítünk.

KAROLINA ÚTI ÜZLETÜNK 2021.08.30.-TÓL ZÁRVA

WEBÁRUHÁZUNK A KIÁRSÍTÁS IDEJE ALATT ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

AZONNALI Futárszolgálat (1590Ft.-tól)

Budapesten és vonzáskörzetében a raktáron levő termékekre hétköznap 15 óráig beérkezett rendelések esetén lehetőség van azonnali kiszállításra, így a csomag akár 3 órán belül is nálad lehet. A szolgáltatás részletes leírása iTT!

Packeta csomagpont (Csomagküldő.hu) (850Ft.-)

Nincsen fennakadás, szinte az összes átvevőpont üzemel. Az összekészített csomagokat minden hétköznap 11 óra körül adjuk át a Csomagküldő.hu futárának, a kiszállításra átlagosan 1-2 napot kell számolni.

Foxpost csomagautomata (850Ft.-)

Nincsen fennakadás a szállításban. Az automaták többnyire élelmiszerüzletek közelében vannak, így gond nélkül megközelíthetőek. Az összekészített csomagokat minden munkanap 18 óra körül tesszük be a feladó automatába, a kiszállításra 2-3 napos szállítási időt lehet számolni.

DPD Futárszolgálat (1250Ft.-tól)

Partnerünk a világ egyik legnagyobb futárcége, így maximális üzembiztonsággal működik a rendszer. Az összekészített csomagokat minden nap 13 óra körül adjuk át a futárszolgálatnak. Nincsen fennakadás, átlagosan 1-2 munkanap a kiszállítási idő.

Külföldi szállítás

Napról napra változik a helyzet, de jelenleg nincsen fennakadás a külföldre kézbesített csomagokkal sem. Átlagosan 4-5 munkanapos szállítási idővel kell számolni, de egyes országok hatóságai sajnos akár több hétre is megállíthatják a csomagot.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Weboldalunkon jelenleg bankkártyával a Barion rendszerén keresztül, banki átutalással és utánvétellel is fizethetsz. Az utánvételes fizetés kezelési költsége 350.- Forint.

Futárnál készpénzzel, Foxpost automatánál bankkártyával, a Csomagküldő.hu átvevőpontjain készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Minden kérdésben szívesen állunk rendelkezésetekre itt az online chat ablakban, Facebook oldalunkon, e-mail-ben (info@dartspiac.hu) vagy telefonon munkanapokon (061-780-7822).

Jó játékot kívánunk!

Fel