Soft hegy tesztelő csomag 40db

990 Ft

A DartsPiac.hu saját összeállítása a legnépszerűbb műanyag hegyekből. Féltél megvenni az olcsó vagy éppen a drága hegycsomagot? Most itt a lehetőség, hogy egyszerre sokfélét kipróbálj!

Cikkszám: soft-test-pack Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Leírás

10 különböző típusú műanyag soft hegy

Az olcsótól a prémium kategóriáig megtalálható mindenféle típus

Típusonként 4-4 darab hegyet tartalmaz a csomag, így minden variációból kapsz egy póthegyet is

Mindegyik hegy hagyományos, 2BA menettel rendelkezik, így a legtöbb soft darts nyíllal kompatibilis

A csomagban található hegyek:

 

Készlet, Adatok

Alapanyag

Nylon

Gyártó

, ,

Hossz

, ,

A személyes bolti eladás üzletünk költözése miatt jelenleg szünetel, de

WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert raktárkészletünket folyamatosan tudjuk feltölteni és a házhoz szállítást végző szolgáltatóinknál sincsen fennakadás.

A megrendelések feldolgozását és a csomagok elindítását mindössze két személy végzi, akik ráadásul egy háztartásban élnek, és minden biztonsági intézkedést maximálisan betartanak.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Csomagküldő.hu (490Ft.-)

Nincsen fennakadás, szinte az összes átvevőpont újra üzemel. Az összekészített csomagokat minden nap 11 óra körül adjuk át a Csomagküldő.hu futárának, a kiszállításra átlagosan 1-2 napot kell számolni. A szolgáltató bevezetett egy speciális utánvételi lehetőséget, melynek segítségével minden bankkártya tulajdonos online tudja kifizetni a rendelését.

Foxpost csomagautomata (850Ft.-)

Nincsen fennakadás a szállításban. Az automaták többnyire élelmiszerüzletek közelében vannak, így gond nélkül megközelíthetőek. Az összekészített csomagokat minden munkanap 14 óra körül tesszük be a küldő automatába, a kiszállításra 2-3 napos szállítási időt lehet számolni.

Futárszolgálat (1250Ft.-tól)

Partnerünk több futárszolgálattal dolgoztat, így maximális üzembiztonsággal működik a rendszer. Az összekészített csomagokat minden nap 12 óra körül adjuk át a futárszolgálatnak. Nincsen fennakadás, átlagosan 1 munkanap a kiszállítási idő jelenleg.

Külföldi szállítás

Napról napra változik a helyzet, de jelenleg nincsen fennakadás a külföldre kézbesített csomagokkal sem. Átlagosan 4-5 munkanapos szállítási idővel kell számolni.