Shot PRO Series Haupai Puha 90% steel darts készlet

29.990 Ft

A Shot 1972-ben kisvállalkozásként kezdte működését Új Zélandon. Azóta hatalmasat lépett előre és ma már az egyik legnagyobb gyártó a világon. Van mire büszkének lenniük, hisz többek között ők készítettek először pengés táblát és tucatnyi márkának ők gyártják a termékeit. A Shot! a darts csúcsmárkája. Technológia, tudás és szenvedély.

Nincs raktáron, de rendelhető (Beérkezése 2-3 hét)

Cikkszám: SH-SDHPST-26 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

A SHOT Pro Series sorozata professzionális darts játékosokkal együttműködésben lett kifejlesztve. Minden nyílat kompromisszumok és megalkuvások nélkül, kizárólag a teljesítményre hangolva terveztek. Cél a tökéletes dobás a tapadás, a súlyozás és a lehető legtökéletesebb irányíthatóság. Mindegyik készletben a Shot legújabb fejlesztésű Tao Carbon szára és 100 micron vastagságú egyedi PRO Series toll található.

CHRIS WHITE

  • fekete titán bevonat
  • kiemelkedő tapadás a test első felén
  • határozott orrsúly
  • 90% volfram tartalom

Méretek:

26g – 49 mm x 7,8 mm

Készlet, Adatok

Elérhetőség

Gyártó

Alapanyag

90% Tungsten

Súly

A személyes bolti eladás üzletünk költözése miatt jelenleg szünetel, de

WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert raktárkészletünket folyamatosan tudjuk feltölteni és a házhoz szállítást végző szolgáltatóinknál sincsen fennakadás.

A megrendelések feldolgozását és a csomagok elindítását mindössze két személy végzi, akik ráadásul egy háztartásban élnek, és minden biztonsági intézkedést maximálisan betartanak.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Csomagküldő.hu (490Ft.-)

Nincsen fennakadás, szinte az összes átvevőpont újra üzemel. Az összekészített csomagokat minden nap 11 óra körül adjuk át a Csomagküldő.hu futárának, a kiszállításra átlagosan 1-2 napot kell számolni. A szolgáltató bevezetett egy speciális utánvételi lehetőséget, melynek segítségével minden bankkártya tulajdonos online tudja kifizetni a rendelését.

Foxpost csomagautomata (850Ft.-)

Nincsen fennakadás a szállításban. Az automaták többnyire élelmiszerüzletek közelében vannak, így gond nélkül megközelíthetőek. Az összekészített csomagokat minden munkanap 14 óra körül tesszük be a küldő automatába, a kiszállításra 2-3 napos szállítási időt lehet számolni.

Futárszolgálat (1250Ft.-tól)

Partnerünk több futárszolgálattal dolgoztat, így maximális üzembiztonsággal működik a rendszer. Az összekészített csomagokat minden nap 12 óra körül adjuk át a futárszolgálatnak. Nincsen fennakadás, átlagosan 1 munkanap a kiszállítási idő jelenleg.

Külföldi szállítás

Napról napra változik a helyzet, de jelenleg nincsen fennakadás a külföldre kézbesített csomagokkal sem. Átlagosan 4-5 munkanapos szállítási idővel kell számolni.