11 %

Shot Bandit Plus prémium darts tábla rögzítővel

24.500 Ft 21.900 Ft

A Shot! 1972-ben kisvállalkozásként kezdte működését Új Zélandon. Azóta hatalmasat lépett előre és ma már az egyik legnagyobb gyártó a világon. Van mire büszkének lenniük, hisz többek között ők készítettek először pengés táblát és tucatnyi márkának ők gyártják a termékeit. A Shot! a darts csúcsmárkája. Technológia, tudás és szenvedély.

*** BEÉRKEZÉS 2020 JANUÁR ELEJE ***

14 raktáron

Cikkszám: shot-bandit-plus Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

A SHOT! Bandit a dartstáblák egyik legmagasabb technológiai megoldással készített táblája, mely egészen új szintre emeli a játékot.

A hagyományos táblákhoz viszonyítva 50%-kal vékonyabb, festett pengerendszerrel van ellátva. Nincsenek kapcsok, vagy túllógások, így a kipattanó nyilak számát minimalizálták.

  • 26 éve forgalomban levő Bandit tábla ma is vitathatatlanul az egyik legszebb és leghosszabb élettartamú darts tábla.
  • A lehető legtöbb alapanyag bio, illetve újrahasznosított.
  • Valódi afrikai szizálból (növényi rost) készült tábla.
  • Speciális kialakítást kapott a számozást tartó szerkezet és a fali rögzítő, így a tábla forgatása még egyszerűbb.
  • A lehető legvékonyabb, mélyebbre sajtolt, festett pengézés szinte nullára csökkenti a kipattanó nyilak számát.
  • Tükröződésmentes, mély beszívódású “eco” festés kiemelkedő láthatóságot biztosít játék közben.

Lépj Te is egy magasabb szintre!

A Shot! márka tulajdonosa, a Puma Darts gyár 1992-ben fejlesztette ki a pengés Bandit táblát, 2009-ben pedig bemutatták a Bandit Plus elnevezésű csúcstáblát.

Bristle

A hagyományos acélhegyű nyíllal használható darts táblák (bristle = sörte, kefe) anyaga préselt szizál rost. A legfontosabb minőségi mutatója ezeknek a tábláknak, hogy a nyíl kihúzása után a lyuk milyen gyorsan regenerálódik.

Szizál

A legfinomabb és legjobb minőségű szizált Kenyában termesztik és dolgozzák fel magas szakértelemmel termesztett Agave növényekből. A legmagasabb minőségben állítják elő a szizált, hogy a lehető legvilágosabb színt kapják a jó láthatóság és a legtisztább alapanyagot a kimagasló tartósság érdekében. Egyetlen Shot! Bandit táblához átlagosan 3,7millió rostot préselnek össze, ami összesen 74000 méter hosszúságú szizál rostnak felel meg.

Sűrűség és mélység

Nagyon fontos az optimális sűrűség, mely a nyíl stabilabb behatolását eredményezi, ezáltal kevesebb kipattanó nyilat eredményez magasabb találati értékkel. Több mint 60%-kal több rostból áll, így mély és tartós felületet kapunk kiváló regenerálódó képességgel.

Felület

A Bandit táblák felületét többszörös irányváltással csiszolták. Ezáltal finomabb felületet kapunk, amely egységesebb és élénkebb színeket biztosít, valamint kiváló regenerálódást eredményez hosszú élettartammal.

Festés

Élelmiszer-ipari minőséggel rendelkező öko festékkel készül, mely mélyen behatol a rostok közé (ellentétben a hagyományos dartstábla festéssel), így teltebb színeket kapunk mely gyenge fényviszonyok mellett is kiváló láthatóságot nyújt. És még környezetbarát is.

Pengerendszer

Az egyedülálló borotvapenge rácsszerkezet 50%-kal vékonyabb, mint egy hagyományos darts táblánál. Kimagasló láthatóság és minimalizált csillogás. A pengék a beérkező nyilakat a szektorba vezetik, így kevesebb a kipattanó nyíl és magasabb pontérték érhető el.

Pengés Bull

A Bandit táblák egy borotva pengés belső és külső bull-karikával rendelkeznek, hogy minimalizálják a kipattanó nyilakat, miközben tisztább szektorfelületet és magasabb pontszerzési potenciált nyújtanak.

Rögzítés

Az összes Bandit tábla speciálisan kialakított fali konzollal érkezik, mely egyszerű rögzítést és forgatást tesz lehetővé a tábla leemelése nélkül.

 

A Shot! termékeit más országokban a Puma márkanév alatt forgalmazzák.

Készlet, Adatok

Elérhetőség

Gyártó