Bull’s TipRemover törött soft hegy eltávolító szerszám

2.220 Ft

Professzionális törött soft hegy eltávolító eszköz.

Nincs raktáron, de rendelhető (Beérkezése 2-3 hét)

Cikkszám: BU-64001 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Professzionális törött soft hegy eltávolító eszköz.

Soft darts táblák lyukaiba beletört hegyek eltávolításához. Az eszköz a táblába beletört hegyet a tábla belseje felé nyomja be.

FIGYELEM!

Kizárólag olyan soft táblagépekhez használható, melyeknek van üres hely a szektor mögött és leírásában szerepel ennek az eszköznek a használata.

Ellenkező esetben a táblagép megsérülhet és tönkremehet!

 

Készlet, Adatok

Elérhetőség

Gyártó

Szin

,

A személyes bolti eladás üzletünk költözése miatt jelenleg szünetel, de

WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert raktárkészletünket folyamatosan tudjuk feltölteni és a házhoz szállítást végző szolgáltatóinknál sincsen fennakadás.

A megrendelések feldolgozását és a csomagok elindítását mindössze két személy végzi, akik ráadásul egy háztartásban élnek, és minden biztonsági intézkedést maximálisan betartanak.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Csomagküldő.hu (490Ft.-)

Nincsen fennakadás, szinte az összes átvevőpont újra üzemel. Az összekészített csomagokat minden nap 11 óra körül adjuk át a Csomagküldő.hu futárának, a kiszállításra átlagosan 1-2 napot kell számolni. A szolgáltató bevezetett egy speciális utánvételi lehetőséget, melynek segítségével minden bankkártya tulajdonos online tudja kifizetni a rendelését.

Foxpost csomagautomata (850Ft.-)

Nincsen fennakadás a szállításban. Az automaták többnyire élelmiszerüzletek közelében vannak, így gond nélkül megközelíthetőek. Az összekészített csomagokat minden munkanap 14 óra körül tesszük be a küldő automatába, a kiszállításra 2-3 napos szállítási időt lehet számolni.

Futárszolgálat (1250Ft.-tól)

Partnerünk több futárszolgálattal dolgoztat, így maximális üzembiztonsággal működik a rendszer. Az összekészített csomagokat minden nap 12 óra körül adjuk át a futárszolgálatnak. Nincsen fennakadás, átlagosan 1 munkanap a kiszállítási idő jelenleg.

Külföldi szállítás

Napról napra változik a helyzet, de jelenleg nincsen fennakadás a külföldre kézbesített csomagokkal sem. Átlagosan 4-5 munkanapos szállítási idővel kell számolni.