20 %

Bull’s Tripod darts tábla tartó állvány

39.990 Ft 31.990 Ft

Az eredeti holland Bull’s márkát 1979-ben alapították, és termékeiket azóta folyamatosan fejlesztik. Hazájukban a darts igazi nemzeti sport, a Bull’s pedig igazi mindenes a játék területén. Kínálatában az olcsó, könnyen elérhető termékek és a csúcsminőségű, speciális eszközök is megtalálhatóak. Legyél Te is a Bull’s család tagja!

7 db raktáron

Cikkszám: BU-64302 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Három lábú, vastag acélcsövekből készült, stabil darts tábla tartó állvány.

  • Pillanatok alatt összeállítható.
  • Falvédő rögzítés (gumikarika falvédővel kompatibilis)
  • Összecsukható, könnyen szállítható.
  • Állítható magasság.
  • Hagyományos táblarögzítés, nincs szükség egyéb kiegészítőre.
  • Lábai szabadon forgathatóak, így a terepviszonyoktól függetlenül beállítható a tábla iránya.

 

Tábla és falvédő nem tartozék.

 

1. Helyezze a kijelölt dart tábla arccal lefelé, és csatolja a mellékelt konzolt a dart tábla középső nyílásával, biztosítva, hogy a konzol függőleges iránya a másik oldalon a 20 és a 3 között legyen.
2. Rögzítse a táblát a 2. furat segítségével, hogy korlátozza a táblát bármilyen enyhe mozgásnál, ez meglazulhat a lap forgatásához.
3. Emelje fel a háromlábú állványt a dobozból, helyezze be a hosszabbítót, húzza a megfelelő magasságba, és finoman húzza meg, hogy a helyén maradjon.
4. Csúsztassa a tartót a függőleges oszlop fölé, és óvatosan húzza meg a helyére.
A háromlábú állvány most már készen áll arra, hogy dobja a dartsot.

Készlet, Adatok

Méretek 1200 × 150 × 200 mm
Elérhetőség

Gyártó

A személyes bolti eladás üzletünk költözése miatt jelenleg szünetel, de

WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL MŰKÖDIK

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert raktárkészletünket folyamatosan tudjuk feltölteni és a házhoz szállítást végző szolgáltatóinknál sincsen fennakadás.

A megrendelések feldolgozását és a csomagok elindítását mindössze két személy végzi, akik ráadásul egy háztartásban élnek, és minden biztonsági intézkedést maximálisan betartanak.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Csomagküldő.hu (490Ft.-)

Nincsen fennakadás, szinte az összes átvevőpont újra üzemel. Az összekészített csomagokat minden nap 11 óra körül adjuk át a Csomagküldő.hu futárának, a kiszállításra átlagosan 1-2 napot kell számolni. A szolgáltató bevezetett egy speciális utánvételi lehetőséget, melynek segítségével minden bankkártya tulajdonos online tudja kifizetni a rendelését.

Foxpost csomagautomata (850Ft.-)

Nincsen fennakadás a szállításban. Az automaták többnyire élelmiszerüzletek közelében vannak, így gond nélkül megközelíthetőek. Az összekészített csomagokat minden munkanap 14 óra körül tesszük be a küldő automatába, a kiszállításra 2-3 napos szállítási időt lehet számolni.

Futárszolgálat (1250Ft.-tól)

Partnerünk több futárszolgálattal dolgoztat, így maximális üzembiztonsággal működik a rendszer. Az összekészített csomagokat minden nap 12 óra körül adjuk át a futárszolgálatnak. Nincsen fennakadás, átlagosan 1 munkanap a kiszállítási idő jelenleg.

Külföldi szállítás

Napról napra változik a helyzet, de jelenleg nincsen fennakadás a külföldre kézbesített csomagokkal sem. Átlagosan 4-5 munkanapos szállítási idővel kell számolni.